YouTube is de populairste video search engine, waar mensen miljarden uren content bekijken. Daarnaast wordt er elk uur 500 uren aan video content op YouTube geplaatst. Een hele hoop concurrentie om tegen op te boksen. Hoe kan jij er voor zorgen dat je de aandacht kan trekken van jouw doelgroep? Maak gebruik van verschillende soorten YouTube video's om de content op jouw kanaal gevarieerd te houden voor de kijkers. Hier is zijn 5 types die jij kan inzetten om je kanaal in de kijker te zetten.

De marsmannen schieten jouw bedrijf de ruimte in met Marketing & Sales. In de Mars 101 Talks podcast & videoserie komen vele tips & tricks naar voor hoe jij jouw Marketing & Sales kan optimaliseren.

 

 

YouTube SEO - enkele tips

Als het om SEO gaat, denken de meeste marketeers automatisch aan Google. Zoekmachine optimalisatie is echter nog geavanceerder. YouTube wordt ook beschouwd als een zoekmachine, en niet zomaar één! De wondere wereld van content marketing en zoekmachine optimalisatie is complex en evolueert, maar van één ding kunt u zeker zijn: video's zijn nog steeds een essentieel onderdeel van het genereren van kwalitatief hoogstaand verkeer naar uw website. YouTube is al jaren een marktspeler. Deze zoekmachine heeft meer dan 3 miljard zoekopdrachten per maand.