Podcast-as-a-Service

Podcast-as-a-Service

Het gros van de marketing spreekt onze visuele zintuigen aan. Ondertussen stonden vorig jaar tienduizenden actieve landgenoten samen 66 volle dagen in files van meer dan 100 kilometer. Tel daar nog alle uren bij dat er gereden wordt, gesport, gewandeld of geluierd en je krijgt een zee van tijd om je doelgroep op een auditief onderhoudende manier te bereiken via je podcast.

Wat zou het voor jouw organisatie betekenen mocht je voor een vast bedrag per maand jouw podcast professioneel kunnen laten modereren, opnemen, monteren en publiceren?

Welke impact zal het hebben op jouw bekendheid wanneer je bovendien advies krijgt om je podcasts in andere marketingactiviteiten te integreren en het hefboomeffect van de uiteenlopende media maximaal uit te buiten?

Begin met een proefuitzending en proef zelf het potentieel!

 

 

Waarom nu Podcast-as-a-Service (Paas)?

Stel u voor dat uw bedrijf een eigen podcast heeft waarmee u uw doelgroep op een unieke en interessante manier kunt bereiken. Met Podcast-as-a-Service bieden wij u een complete oplossing voor het creëren, produceren en publiceren van een professionele podcast. Van het ontwerpen van een concept tot het opnemen van de aflevering, wij regelen alles.

Onze service bevat ook analytics en statistieken waarmee u de prestaties van uw podcast kunt meten en uw inhoud kunt aanpassen om de interesse van uw luisteraars te behouden.

Met een podcast kunt u uw merk versterken en een dieper engagement creëren met uw doelgroep. Dit is een unieke kans om uw verhaal te vertellen en tegelijkertijd uw naamsbekendheid te verhogen.

Laat ons uw podcast droom laten uitkomen, neem contact op voor een afspraak en we laten u zien hoe Podcast-as-a-Service u kan helpen uw bedrijf te laten groeien.

 

 

 

 

Program categories