Marsmannen crew

Steff startte haar eerste web-design agency in 1993. Sindsdien bouwde ze een uitgebreide ervaring op in de marketing- en communicatiesector en richtte in 2004 ubeon op. Sinds 1993 ondersteunt Steff ondernemingen en teams in hun communicatie, marketing en verkoop. Daarbij focust ze zich op: opbouwen van aantrekkelijk en vertrouwd merk -en huisstijl zo toegankelijk mogelijk maken van commerciële communicatie integratie van de 'customer journey' met conversietrechters opbouwen van een 'business ecosysteem' door middel van community building Steff integreert daarbij de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren met systeemtheorie en technologie.    
Hans Demeyer is gespecialiseerd in marketing, communicatie en sales met een technologische insteek. Hij verdiende zijn sporen als brand-inspirator en trainer bij HP en Microsoft. Nadien legde hij zich toe op storytelling en customer journeys. Vandaag ondersteunt hij ondernemers en teams in het realiseren van hun ambities door de vruchtbare combinatie van psychologie en technologie. Daarbij focust hij zich op: samenstellen en vertellen van inspirerende 'corporate stories' inspireren van commerciële teams en hun klanten als moderator of speaker of 'corporate events' trainen en coachen van effectieve communicatie- en salestechnieken trainen en coachen van 'public speakers' voor evenementen, podcasts, video, enz.    
Jeroen studeerde af in 1998 als licentiaat vertaler Engels - Spaans, was een tijdlang freelance language trainer, attaché communicatiebeleid bij de federale overheid en is nu communicatie-aviseur bij Copy That. Hij volgde diverse opleidingen, van branding communicatie tot een postgraduaat digitale marketing en van inspirerend coachen tot NLP. Jeroen helpt je bij  het opzetten en monitoren van marketing acties,  het definiëren en positioneren van je merk het afstemmen van je communicatie op je identiteit  copywriting campagnes in functie van alle mogelijke on- en offline kanalen    
Matthias heeft een postdoctorale graad in Digitale Marketing Communicatie.  Matthias zorgt voor: Grafisch ontwerp en webdesign Marketingcommunicatie planning Audiovisuele content creatie voor podcast, vlog, training-video's, … Google Ads en Google Analytics Social Media advertenties Website ontwikkeling en onderhoud Als jongste Marsman brengt hij een frisse kijk die hij uitstekend combineert met een geavanceerde technische skillset.