Marketing en sales

Marsmannen zorgen voor een naadloze integratie van online marketing en sales.

Met de MARketing en Sales mannen breng je jouw online marketing en sales in kaart. Als ondernemer kan je tegenwoordig maar beter online aanwezig zijn maar hoe doe je dat nu?

Je weet vaak niet hoe je er aan moet beginnen of welke mogelijkheden er beschikbaar zijn. Met ons starterspakket Mars Training, strategisch traject Mission to Mars of de marketing-management abonnementsformules van Mars-as-a-Service helpen wij jou bij het behalen van jouw doelen.

Screen

Mars training

Je kan meteen zelf starten om online marketing en sales aan te pakken.

Lees meer

Rocket

Mission to Mars

Je wil een geïntegreerde online marketing- en salesstrategie en zoekt de juiste aanpak.

Lees meer

Helmet

Mars-as-a-Service

Marsmannen beheren jouw volledige geïntegreerde marketing en sales management samen met jou, voor jou.

Lees meer

Gepubliceerd op 14 september 2022
door Steff Vanhaverbeke
Marketingspecialisten zijn eigenlijk niet echt nodig. Met genoeg tijd en middelen kan je zelf aan de slag met Marketing & Sales. Ben je dan wel nog bezig met je core business? Denk er eens aan om toch een marketing bureau aan te spreken die de ins and outs kent van de marketing business.
Gepubliceerd op 2 september 2022
door Steff Vanhaverbeke
Het merk mag niet over jou of je product gaan, maar het moet over je publiek gaan.Kijk maar naar de openingszin van de Breinpiraten 'Ahoi, Breinpiraten' waar er direct verwezen wordt naar de luisteraars/kijkers.  
Gepubliceerd op 24 augustus 2022
door Steff Vanhaverbeke
Marketing is als een markt met kraampjes, zet je kraam op een plaats waar veel volk komt. In digital marketing is dit niet anders, zorg dat je traffic lokt naar jouw site.